Taal/Language:  Nederlands  English  

Over ons


Welkom op de site van Bijoux Monique!

Op deze site treft u exclusieve, handgemaakte sieraden van hoogwaardige kwaliteit. De sieraden zijn vervaardigd met duurzame materialen, zoals Swarovski en BM metal sliders. Bijoux Monique ontwerpt en maakt ook uw (bruids)sieraden naar wens.

De kleuren op de foto’s kunnen iets afwijken van de originele kleur.  Dit komt door de schittering van de kristallen en eventueel gebruikt metaal i.c.m. de toegepaste belichting.

De sieraden worden met de grootste zorg vervaardigd en zorgvuldig verpakt aan u verzonden. Mocht er ondanks deze zorg bij aankomst van uw bestelling blijken dat er toch iets mis is, neemt u dan binnen 24 uur na ontvangst contact op.

Sommige sieraden zijn voorzien van Swarovski- en andere steentjes en daardoor kwetsbaar. Leest u daarom het kopje/de bijsluiter "draagtips" goed door! Ook door normaal gebruik kunt u na verloop van tijd een steentje verliezen. Hierop geeft Bijoux Monique geen garantie! Wel kan Bijoux Monique u (indien beschikbaar) tegen kostprijs, steentjes toesturen.

Ook voor overige reparaties en/of vervangingen kunt u bij Bijoux Monique terecht. Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan het vervangen van slotjes, veterklemmen en ringetjes i.v.m. verkleuring. Ook het vervangen van leerveters of leerband van kettingen of armbanden geeft uw sieraad een nieuw "leven".

Na verloop van tijd kan er een verkleuring optreden in het materiaal. Dit heeft te maken met de PH-waarde van uw huid. Ook bijvoorbeeld medicijngebruik kan hierop van invloed zijn. Hiervoor is Bijoux Monique niet verantwoordelijk. U kunt het metaal van de sieraden opwrijven met een zilverdoek (of gouddoek). Dit zal een lichte verkleuring verwijderen. De Swarovski steentjes kunt u eventueel reinigen door voorzichtig met een zachte doek, of een speciale Swarovski doek, over de steentjes te gaan.

Stijlvol en Trendy bij speciale gelegenheid, festiviteit of gewoon voor alledag....Bijoux Monique heeft het sieraad dat u zoekt!

Terug