Taal/Language:  Nederlands  English  

Verzenden & retouren


Bestellen
Wanneer u een product bij Bijoux Monique besteld, ontvangt u direct automatisch een mail met daarin de bevestiging en het totaalbedrag van uw bestelling. Wanneer de bevestiging is verstuurd, blijft het door u gekozen product minimaal 14 dagen voor u gereserveerd staan. Bijoux Monique verzoekt u vriendelijk er zorg voor te dragen dat de betaling binnen deze 14 dagen is bijgeschreven. Mocht de betaling in deze periode niet zijn ontvangen, dan gaat het product opnieuw de verkoop in. Wanneer de betaling is ontvangen, zal uw bestelling per omgaande worden verstuurd en ontvangt u een mail dat uw bestelling is verzonden. Bij aanvullende wensen kan dit uiteraard enigszins langer duren. Vanwege praktische redenen is het bestellen onder rembours niet mogelijk.

Betalen
U kunt betalen via Paypal, Creditcard of overschrijving naar bankrekeningnummer:
IBAN: NL 30 ABNA 0443396817
BIC: ABNANL2A
ten name van Bijoux Monique te Rotterdam.
Vermeld bij het overmaken duidelijk het bestelnummer, deze staat in de bevestigingsmail vermeld.

Verzenden
Verzenden is gratis bij een bestelling vanaf € 20,00. Bij een bestelling tot € 20,00 bedragen de verzendkosten € 2,00. Wel raden wij u aan om pakketten met een waarde boven € 50,- aangetekend te laten versturen. Deze optie kunt u aangeven bij uw bestelling! De kosten van aangetekend verzenden zijn wel voor uw rekening. Bijoux Monique stelt zich niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging, diefstal of andere schade opgelopen tijdens en na verzending indien u niet zelf heeft verzocht om aangetekende verzending. Voor buitenlandse bestellingen gelden de daarvoor bestemde posttarieven en bezorgtermijn. Kijk voor meer informatie op www.postnl.nl. U kunt uw bestelling ook op een ander adres dan uw eigen adres laten bezorgen. Ook dit kunt u bij uw bestelling aangeven.

Ruilen/Retourneren
Mocht de bestelling toch niet naar uw volle tevredenheid zijn, bijvoorbeeld omdat het artikel u tegenvalt of de kleur is niet geheel naar verwachting, dan heeft u tot 7 dagen na ontvangst van uw bestelling de gelegenheid uw bestelling te retourneren mits deze ongebruikt en onbeschadigd is. Oorbellen kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Retourneren dient te geschieden met dezelfde zorgvuldigheid van verzending als u het pakketje heeft ontvangen. Dus met de grootste zorg en materiaal verpakt om beschadiging te voorkomen! De verzendkosten voor retouren zijn voor rekening van cliënt.

Bijoux Monique gaat er echter van uit dat alles naar volle tevredenheid zal zijn en hoopt u in de toekomst graag als (terugkerende) klant te verwelkomen.

Terug